October Update on Microsoft Technology

OPGELET: Wegens omstandigheden is de locatie veranderd naar ASPEX,

Op donderdag 17/11 doen we ons derde community event van het jaar. Deze keer hebben we het genoegen om af te zakken naar Antwerpen, deze keer bij ASPEX in het centrum van Antwerpen. Voor de sessies quote ik graag de zittende president van Amerika: Words, we have the best words!. Schrijf je dus snel in, Covfefe!

Sessie 1: Microsoft zet zich schrap om de nieuwste Windows 10 update uit te brengen. Deze update 19H2 bevat volgens Microsoft “a scoped set of features for select performance improvements, enterprise features, and quality enhancements”. Erik Moreau, MVP Windows Insider zal je door de nieuwe features loodsen.

Sessie 2: Een profiel van een gebruiker laden in RDS kan zijn uitdagingen hebben, maar het laden van profielen waarin Office 365 componenten verwerkt zitten brengen grotere uitdagingen mee. Met de toevoeging van het gratis FSLogix worden heel wat van deze uitdagingen verholpen. Karel De Winter van Savaco legt je haarfijn uit hoe dit in zijn werk gaat.

Sessie 3: We verplaatsen meer en meer workloads naar Cloud-omgevingen, maar hoe pas je concepten als HA, DR toe op legacy applicaties? Kunnen we ze de containerbehandeling geven? Het antwoord krijg je van Thomas Van Laere, Cloud Architect bij ASPEX in zijn sessie “Modernize Windows Server Apps with Windows Server Containers“.

Agenda:

Wanneer:

  • Donderdag 17/10 om 18:00

Waar:

  • ASPEX, Van Schoonbekeplein 6, 2000 Antwerpen (8ste verdieping)
  • Gratis parking is voorzien in het gebouw zelf!

Registrations Closed – click session name for the presentations

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.